Suoraan sisältöön (paina enter-painiketta)

Kuntoutusportti.fi

Vuorovaikutuksellinen yhteisöalusta kuntoutuksen ja järjestötoiminnan ammattilaisille sekä kokemusosaajille.

Kuntoutusportti.fi on kanava, jonka sisällön tuottamisessa aktiivisessa osassa ovat kuntoutujat ja järjestötoimijat itse. Kokemusosaajat ja asiantuntijat toimittavat yhdessä tarinoita uuteen yhteisölliseen mediaan.

Sivustolla julkaistaan kokemusosaajien tarinoita eri medioita hyväksikäyttäen, mm. blogikirjoituksia, videoita, podcasteja sekä valokuvia. Alusta tuo yhteen niin kokemusosaajat, asiantuntijat, ammattilaiset kuin järjestötoimijat. Löydät myös tietoa kuntoutuksen vaikuttavuudesta ja ajankohtaisten selvitysten tuloksista sekä järjestöjen tuottamista sopeutumisvalmennuskursseista.  Lisäksi sivustolla on toimitettua aineistoa kuntoutuksen eri osa-alueilta.

Kuntoutusportti on suunnattu kuntoutujille, kokemusasiantuntijoille, sosiaalialan ammattilaisille, järjestötoimijoille ja kaikille muille aiheesta kiinnostuneille.

Yhteisöalustan kehittämisessä ja kokemustarinoiden tuottamisessa ovat vahvasti mukana myös Kukunor ry sekä Estery ry. Verkkopalvelu on Kuntoutussäätiön ylläpitämä ja toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

 


Sisältö päivitetty 24.05.2019